2016-01-23 (Lördag)

Idag har jag åter lärt mig, att:

Dagens huvudämne är naturligtvis att fira vår Emilia på hennes namnsdag. Såsom gammal Emil, benämning på manliga teknologer på Chalmers, kan jag naturligtvis inte acceptera att man tog bort hennes egna namnsdag den 23 januari under år 2000. Inte för att jag har något emot att fira oss båda den 14 november, men visst är det bättre med två gasquer än en, inte sant?

I vilket fall som helst, idag vill jag fira Emilia med något som jag vet att hon tycker mycket om, nämligen choklad. Så vad ska jag välja, ljus eller mörk choklad, med eller utan fyllning, … ? För att klara av detta svåra val så tog jag hjälp av två nutida Emilior, som vet allt om choklad, nämligen Anna Högberg och Sandra Granberg. Läs och njut av lördagsmyset i referens 2 nedan.

… Tack för idag, slut för idag!

(This article in Swedish explains how to choose among all the types of chocolate.)

Refs.:

1: Emilias namnsdag 1975

2: Konsten att välja choklad

+: What did you learn in school today ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.